Mindervaliden 

Onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie op Texel of een weekendje weg? Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij De Triaan op Texel doen we er alles aan om groepen of individuen met een beperking een onvergetelijke vakantie te bieden. Onze accommodaties zijn zeer geschikt voor rolstoelgebruikers en gehandicapten. Er zijn diverse voorzieningen voor mindervaliden op Texel
 

Aangepaste slaapkamers

Alle drie de vakantiewoningen beschikken op de begane grond over een ruime, 2-persoonsslaapkamer. De zorgwoning is daarnaast voorzien van twee elektrische hoog/laagbedden. Er is een draairuimte van minimaal 150x150 cm waardoor de slaapkamer zeer rolstoelvriendelijk is. Vanuit deze slaapkamer is een directe verbinding naar de aangepaste badkamer. 
 
De twee andere slaapkamers bevinden zich op de eerste etage en zijn middels een makkelijk beloopbare trap bereikbaar.
 

Aangepast badkamer

De aangepaste badkamer is voorzien van een vaste douchestoel met arm- en rugleuning, een onderrijdbare wastafel met hendelkraan en een verhoogd toilet met opklapbare beugels. De doucheruimte is voorzien van handgrepen en een thermostaatkraan. De Triaan is in bezit van een douchebrancard. Neem een aantal weken van te voren contact op over de beschikbaarheid hiervan.
 
Ook de woonkamer, keuken en gemeenschappelijke ruimte zijn volledig aangepast aan mindervaliden. Er kan dicht bij de vakantiewoningen worden geparkeerd en het verharde pad heeft geen obstakels of hoogteverschillen.
 

Hulpmiddelen

De Triaan beschikt over een aantal basis hulpmiddelen. Heeft u specifieke wensen, zoals een tillift, luchtwisselmatras of douche/postoel? Neem dan contact op met de Thuiszorg organisatie van Texel. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 13.00 en 14.00 uur via Tel: 0222314887. 
 

Omringwinkel Texel

Tel: 088 – 206 89 10
E-mail: thuiszorgwinkeltexel@omring.nl